55     BABYSTAR

TitelSkift reflektor eller chatroom
  
BeskrivelseBrug din radio til at unlinke og linke med, så lærer du også din radio at kende. Det er samme metode på repeaterne, så når du har fået øvelsen på radioen, kan du let skifte chatroom, hvis du vil. Det er der nogen der er begyndt at gøre for ikke at snakke på lands-chatroom'et.

Når du tænder din Babystar så er den UNLINKED. Det betyder at der ikke er forbindelse til D-Star nettet. Du kan så i din radio have lagt den reflektor ind, så du bare kan vælge den og taste i 2 sekunder, så kommer Babystar på nettet. Det kan f. eks. være DCS004BL
Dette virker ikke hvis den modtager snak/data fra nettet, eller du taster for kort tid.

BEMÆRK! Hvis du har opdateret til nyeste firmware, så kan Babystar selv koble på reflektoren igen.


Hvis du så vil skifte chatroom skal du først unlinke Babystar. Derefter skal du vælge den reflektor du vil på. Men husk at unlinke, ellers kan der ske underlige ting som at to reflektorer bliver linket sammen til forstyrrelse af reflektornettet.

Når den skriver den er linket, så husk at sætte TO: tilbage til Bruge Reflektor(repeater), eller hvad der nu står i din radio på den plads. Glemmer du det bliver den vist ved med at fortælle dig den er linket til den reflektor du har valgt :-)
Tilbage